Termeni și condiții

Accesarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea de catre client a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 1. Informatii despre produse

  www.businessprint.ro incearca sa va prezinte cat mai corect si mai apropiat de realitate culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. ATENTIE !!! trebuie tinut cont de faptul ca pot exista diferente intre culorile de pe monitor si cele reale ale produselor.

 2. Comenzi

  Nu exista comanda minima impusa. Detalii despre comanda ( produs, modalitate personalizare, marimi, culoare, design, cantitate, detalii livrare) se discuta la telefon sau la o intalnire cu un consultant.
  ONE MODEL RO SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 3. Limitare de responsabilitate

  Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

  Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

  Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 4. Dispozitii finale

  Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
  ONE MODEL RO SRL
  Sediu Social: Strada Primăverii, nr 120E, Joiţa, Giurgiu, România
  Registrul Comertului: J52/147/2018
  Cod fiscal: 38986320
  Telefon: 0728.500.600
  E-mail: office@onemodel.ro